Gionee CTRL V4S, un nou terminal mid-range lansat În India la un preț de 162$

Autor:  | Publicat în:  Gionee 886 ori
<b>Gionee CTRL V4S, un nou terminal mid-range lansat În India la un preț de 162$</b>în cursul acestei zilei, producătorul de origine chineză Gionee a anunțat lansarea unui nou device numit CTRL V4S. Acesta din urmă debutează pe piața din India la un preț de doar $ , sumă pentru care primim un terminal cu display de 4.5 inch ce...

în cursul acestei zilei, producătorul de origine chineză Gionee a anunțat lansarea unui nou device numit CTRL V4S. Acesta din urmă debutează pe piața din India la un preț de doar $ , sumă pentru care primim un terminal cu display de 4.5 inch ce aduce sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Gionee CTRL V4S dispune de un display FWVGA de 4.5 inch (854 x 480 pixeli), un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 4 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB, o cameră foto principală de 8 megapixlei cu autofocus și bliț LED, cât și o cameră foto secundară de 2 megapixeli.

Gionee CTRL V4S

Primim și un jack audio 3.5 mm, Radio FM, sunet DTS, două sloturi SIM, 3G, Bluetooth 3.0, conectivitate Wifi și funcția GPS. Gionee CTRL V4S aduce în pachet și o baterie de 1.800 mAh ce promite o autonomie destul de bună ținând cont de dotările sale.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×