OnePlus 2 confirmat pentru lansare În trimestrul 2 sau 3 În 2015; Ar putea veni cu o diagonală mai mică

1.591 ori
<b>OnePlus 2 confirmat pentru lansare În trimestrul 2 sau 3 În 2015; Ar putea veni cu o diagonală mai mică</b>Deși compania OnePlus este încă tânără, gradul de viralitate al primului său smartphone a fost foarte ridicat și de aceea privim cu multă curiozitate către viitorul acestei firme. El include un model OnePlus 2, care a fost confirmat pentru...

Deși compania OnePlus este încă tânără, gradul de viralitate al primului său smartphone a fost foarte ridicat și de aceea privim cu multă curiozitate către viitorul acestei firme. El include un model OnePlus 2, care a fost confirmat pentru lansarea în 2015.

El va sosi în trimestrul 2 sau 3 al anului viitor și ar putea adopta un display cu diagonală mai mică decât primul model. Un oficial al companiei a confirmat pe Reddit aceste detalii, în timpul unei sesiuni de tip Ask Me Anything. OnePlus 2 se afla în lucru acum și va fi interesant de văzut dacă OnePlus își va diversifica produsele pe viitor, eventual lansând și o tabletă sau un smartwatch.

Același oficial OnePlus a declarat pe Reddit că a ascultat feedbackul din partea publicului și ia în calcul un ecran mai mic. OnePlus One a pornit la drum cu reviewuri bune, dar sistemul de invitații al companiei și problemele cu ecranul gălbui i-au știrbit din imagine. în plus, au existat și câteva probleme de PR și campanii bizare ale companiei. Un lucru rămâne sigur: prețul lui One e foarte atractiv, iar de lună viitoare va debuta și un sistem normal de precomenzi.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×