Gionee Elife E7, un mega phablet cu ecran IGZO și CPU Snapdragon 800, un viitor hit Allview?

1.919 ori
<b>Gionee Elife E7, un mega phablet cu ecran IGZO și CPU Snapdragon 800, un viitor hit Allview?</b>Pentru a înțelege de ce ne incanta modelul chinezesc Gionee Elife E7 de mai jos, trebuie să aflați puțin background. Ei bine, Gionee este o companie din China care folosește același ODM care produce unele dintre terminalele branduite de Allview....

Pentru a înțelege de ce ne incanta modelul chinezesc Gionee Elife E7 de mai jos, trebuie să aflați puțin background. Ei bine, Gionee este o companie din China care folosește același ODM care produce unele dintre terminalele branduite de Allview.

Acest lucru se aplică pentru V1 Viper, care e identic cu Gionee Elife E3, iar Gionee E6 se identifică cu faimosului Allview X1 Soul, care a impresionat săptămâna trecută. Avem acest handset în teste chiar acum și revenind la Elife E7, el este un phablet de 6.1 inch cu ecran IGZO și procesor Snadpragon 800.

Gionee Elife E7

Vă imaginați un astfel de model Allview?! Designul lui E7 arata foarte bine, iar handsetul pare subțire și se zvonește că ar sosi cu un scanner de amprente. Debutul acestui device Gionee ar putea avea loc către finalul lunii, pe 26 noiembrie. Se vehiculează și un preț aici, de 540 de dolari, care sună foarte bine. Ce preț ați fi dispuși să plătiți pentru un asemenea Allview?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×