evoMAG și-a deschis showroom nou În București și care sunt planurile În viitorul apropiat (video)

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.312 ori
<b>evoMAG și-a deschis showroom nou În București și care sunt planurile În viitorul apropiat (video)</b>Mihai Pătrașcu este CEO al evoMAG.ro și ne-a invitat în noul showroom al magazinului pe care-l manageriază. Este situat pe șoseaua Mihai Bravu, nr. 251 - 253. Când ieșiți de la stația de metrou Piața Muncii îl veți remarca imediat. Distanța...

Mihai Pătrașcu este CEO al evoMAG.ro și ne-a invitat în noul showroom al magazinului pe care-l manageriază. Este situat pe șoseaua Mihai Bravu, nr. 251 - 253. Când ieșiți de la stația de metrou Piața Muncii îl veți remarca imediat. Distanța de la ieșirea din stația de metrou până la showroom-ul propriu-zis nu este mai mare de 150 - 200 metri.

Sunt două componente ale noului sediu evoMAG: showroom-ul de 200 metri pătrați și depozitul de 1000 metri pătrați. Investiția cumulată se ridică la 100.000 de euro. Noul showroom este de trei ori mai mare decât cele precedent, iar ordinul de mărime se ridică la cinci în cazul depozitului.  Se discută oportunitatea de a deschide și alte showroom-uri în marile orașe din țară. Mai multe detalii vor sosi în momentul oportun și s-a ferit să nominalizeze orașul.

evoMAG și-a deschis showroom nou În București și care sunt planurile În viitorul apropiat

Dorința CEO-ului evoMAG este ca pe 2013 să atingă o cifră de afaceri de 15 milioane euro pe anul în curs. Aveți un grafic detaliat în ce privește evoluția evoMAG în clipul video.

Pe de altă parte au fost oferite și detalii interesante. evoMAG ia în calcul și extensia pe domeniul auto, la un moment dat erau interesați să lanseze și o tabletă sub brand propriu. Vânzările de tablete au crescut cu 400% față de perioada similară din 2012, cifra de afaceri în cazul tabletelor a crescut cu 200% (asta pentru că marea bucată pe segmentul vânzărilor de tablete este luată de modelele sub 200 de euro).

evoMAG și-a deschis showroom nou În București și care sunt planurile În viitorul apropiat

Cele mai vândute produse din cele listate în magazin sunt portabilele (tablete, laptopuri și ultrabook-uri) și telefoanele mobile. în clipul video dați de mai multe detalii din partea lui Mihai Pătrașcu precum și planurile sale de expansiune pe 2014, își doresc să mențină creșterea organică de 30% a cifrei de afaceri de la an la an.

Concluzia ar fi că evoMAG este în expansiune. Au planuri pentru noi showroom-uri și pentru extinderea gamei de produse comercializate și spre alte nișe.

Declarațiile lui Mihai Pătrașcu la inaugurare noului showroom evoMAG:

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×