Gionee Elife S5.1 recunoscut de Guiness World Records ca fiind cel mai subțire telefon din lume

Autor:  | Publicat în:  Gionee 1.225 ori
<b>Gionee Elife S5.1 recunoscut de Guiness World Records ca fiind cel mai subțire telefon din lume</b>După cum bine știm, Gionee este acea companie de origine chineză ce a reușit să devină foarte cunoscută la nivel mondial prin lansarea unuia dintre cele mai subțiri terminale din lume, și anume modelul Gionee Elife S5.5, terminal ce măsura doar...

După cum bine știm, Gionee este acea companie de origine chineză ce a reușit să devină foarte cunoscută la nivel mondial prin lansarea unuia dintre cele mai subțiri terminale din lume, și anume modelul Gionee Elife S5.5, terminal ce măsura doar 5.5 mm în grosime. De curând, Gionee a anunțat un nou device ce scade sub această valoare, smartphone numit Elife S5.1.

Din câte am aflat, Gionee Elife S5.1 măsoară doar 5.15 mm în grosime, talie de invidiat de către predecesorul său. Astăzi aflăm că cei de la Guiness World Records au certificat modelul Gionee Elife S5.1 ca fiind cel mai subțire smartphone din lume. De asemenea, și modelul Elife S5.5 a obținut o astfel de certificare la vremea când era lansat pe piață.

La capitolul design, Gionee Elife S5.1 impresionează printr-o carcasă realizată din două panouri de sticlă pe ambele fețe ale device-ului, cât și printr-o ramă metalică. Printre specificațiile acestui model regăsim un display Super Amoled HD de 4.8 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon și o cameră foto de 8 megapixeli.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×