Trei telefoane și trei tablete ce merită atenție În cadrul reducerilor "Revoluția Prețurilor" de pe eMAG

5.162 ori
<b>Trei telefoane și trei tablete ce merită atenție În cadrul reducerilor "Revoluția Prețurilor" de pe eMAG</b>LG G3, este o opțiune interesantă la 16% ce a primit-o, acesta se vine la un preț de sub 2000 de lei în acest moment și concurează pentru titlul de telefonul anului pe Mobilissimo.ro. &nbsp; Evident Samsung Galaxy Note 3, cu prețul de 1979 lei, cu...

LG G3, este o opțiune interesantă la reducerea de 16% primită, acesta se vine la un preț de sub 2.000 de lei În acest moment și este un terminal ce concurează cu șanse reale pentru titlul de telefonul anului pe Mobilissimo.ro.
Â

Â

Evident, Samsung Galaxy Note 3 - cu prețul de 1.979 lei și cu o reducere de 12%, este și el un best buy, asta și În contextul În care Note 4 va veni sigur la un scor deasupra nivelului de 3.000 lei.
Â

Samsung Galaxy Note 3 la reducerre

Â

Pentru cei care doresc un telefon ieftin (de tot), recomand UTOK 351D - care și așa a fost poate cel mai ieftin smartphone din ograda eMAG - acesta se vinde azi cu o reducere de 25% și costă fix 199 lei.
Â

UTOK 351D la reducere

Â

Trecând la tablete, un iPad Îmi atrage atenția, el este un Mini din prima generație și costă azi cu 29% mai puțin decât ieri, ajungând la nivelul de 1.399 lei! Best buy!
Â

iPad mini la reducere

Â

O tabletă de 8 inch (dimensiunea mea preferată) și cu o super baterie, este Lenovo IdeaPad Yoga, ce vine cu o reducere de 25% și a coborât sub pragul de 1.000 lei, costând 899 lei la ora actuală.
Â

Lenovo IdeaPad Yoga 8 inch la reducere

Â

Uitându-mă la tabletele ieftine, observ Allview Viva i7, un device ce a trecut și pe la noi pentru un review, pot să spun doar ca la prețul de 299 lei este o alegere excelentă, având În vedere modul În care s-a descurcat În testele noastre.
Â

Allview Viva i7 la reducere

Â

Evident există și alte produse interesante, puteți accesa Întreaga listă de reduceri aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×