Gionee Elife S5.5 va ajunge la sfârșitul acestei luni pe piața din India

Autor:  | Publicat în:  Gionee 804 ori
<b>Gionee Elife S5.5 va ajunge la sfârșitul acestei luni pe piața din India</b>Noul Gionee Elife S5.5 este cu siguranță un device impresionant, și asta nu doar datorită dotărilor hardware ci și a carcasei care măsoară doar 5.5 mm în grosime. Prezenți la Mobile World Congress 2014, am avut ocazia să realizăm și un mic...

Noul Gionee Elife S5.5 este cu siguranță un device impresionant, și asta nu doar datorită dotărilor hardware ci și a carcasei care măsoară doar 5.5 mm în grosime. Prezenți la Mobile World Congress 2014, am avut ocazia să realizăm și un mic video hands-on cu device-ul în cauză pe care îl puteți urmări mai jos.

De curând, un teaser postat de către Gionee  anunță lansarea lui Elife S5.5 pe piața din India, debut ce va avea loc pe 30 martie. Se așteaptă ca acesta să aibă un preț cuprins între 360 - 410$. Gionee Elife S5.5 dispune de un display Full HD de 5 inch, un procesor octo-core MediaTek, 2 GB RAM, 16 GB de stocare, o cameră foto principală de 13 megapixeli și o cameră foto secundară de 5 megapixeli.

Gionee Elife S5.5 va ajunge la sfârșitul acestei luni pe piața din India

Din câte știm, cei de la Allview au lansat pe plan local o serie de terminale Gionee rebranduite, cum ar fi modelul X1 Soul. Dacă brașovenii vor introduce și acest terminal în portofoliu, cu siguranță va fi un device de luat în seamă, în special de cei care doresc să dețină cel mai subțire smartphone din lume. De asemenea, nici prețul de 410 dolari nu sună deloc rău.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×