Gionee Elife S7 (GN9006) primește certificare din partea agenției chineze TENAA

1.196 ori
<b>Gionee Elife S7 (GN9006) primește certificare din partea agenției chineze TENAA</b>După ce anterior vă prezentam o serie de fotografii live cu noul smartphone pregătit de către Gionee, și anume Elife S7, iată că acum telefonul este certificat și de către autoritățile chineze TENAA, documente ce ne confirmă faptul că...

După ce anterior vă prezentam o serie de fotografii live cu noul smartphone pregătit de către Gionee, și anume Elife S7, iată că acum telefonul este certificat și de către autoritățile chineze TENAA, documente ce ne confirmă faptul că grosimea device-ului va fi de 5.5 mm și nu 4.6 mm cum se zvonea inițial.

La nivel hardware, Elife S7 ne va întâmpina cu un display Full HD de 5.2 inch, un procesor octa-core de 1.7 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED.

Gionee Elife S7

Totodată, vom primi și un senzor frontal de 8 megapixeli, conectivitate 4G LTE, WiFi, Bluetooth 4.0 și o baterie de 2.700 mAh. Gionee Elife S7 va sosi cu Android 4.4.4 KitKat și va cântări 126.5 grame. Deși la capitolul procesor stăm destul de bine, bateria mică și lipsa unui slot microSD sunt din start un minus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×