HTC One M9 versus Samsung Galaxy S6, Într-un duel al specificațiilor, Înainte de lansările oficiale

2.496 ori
<b>HTC One M9 versus Samsung Galaxy S6, Într-un duel al specificațiilor, Înainte de lansările oficiale</b>După cum bine știți, anul acesta la Mobile World Congress vom avea parte de câteva lansări de produse foarte așteptate de către public, și anume smartphone-urile HTC One M9, respectiv Samsung Galaxy S6. în timp ce modificările estetice în cazul...

După cum bine știți, anul acesta la Mobile World Congress vom avea parte de câteva lansări de produse foarte așteptate de către public, și anume smartphone-urile HTC One M9, respectiv Samsung Galaxy S6. în timp ce modificările estetice în cazul modelului HTC vor fi minore, din partea lui Galaxy S6 ne așteptăm la un design redefinit ce va adopta elemente premium și nu plastic ca modelele anterioare.

Având la dispoziție specificațiile preliminare ale acestor modele ce au fost dezvăluite de către testul benchmark AnTuTu, ne-am hotărât să vă prezentăm o comparație între flagship-urile HTC și Samsung pe 2015, și desigur diferențele dintre acestea la nivel hardware.

Prima componentă și totodată cea mai importantă pe care o luăm în calcul este display-ul, acesta urmând a avea o mărime destul de apropiată la ambele modele. Astfel, în timp ce HTC One M9 va integra un panou de 5 inch cu rezoluție Full HD, flagship-ul sud-coreenilor va sosi cu un ecran de 5.1 inch și rezoluție QHD.

HTC One M9 versus Samsung Galaxy S6, Într-un duel al specificațiilor, Înainte de lansările oficiale

Smartphone-urile pregătite pentru Mobile World Congress 2015 vor adopta procesoare octa-core, cât și un chip de 3 GB memorie RAM. Cu toate acestea, pe HTC vom vedea un procesor Snapdragon 810, iar pe Galaxy S6 un chip Samsung Exynos 7420 însoțit de un GPU Mali-T760.

De asemenea, și camera foto va fi un aspect la care cele două noi smartphone-uri se vor asemăna, producătorii optând pentru senzori principali de 20 megapixeli și module selfie de 4 megapixeli, respectiv 5 megapixeli. Cum era de aștept, vor fi și unele deosebiri între acestea, Galaxy S6 urmând să aducă un scanner de amprente și un senzor cardiac.

în comparație, flagship-ul HTC va oferi celebrele difuzoare stereo BoomSound la pachet, detaliu ce poate constitui un punct de plecare în alegerea unui smartphone. Rămâne de văzut dacă aceste specificații se vor adeveri și dacă într-adevăr design-ul celor două modele pregătite arată ca în imaginile ajunse pe web.

Vă puteți vota favoritul în cadrul unui sondaj chiar aici pe forumul Mobilissimo.ro !

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×