Gionee F103 este primul telefon din cadrul programului "Made in India", vine cu dotări midrange

Autor:  | Publicat în:  Gionee 505 ori
<b>Gionee F103 este primul telefon din cadrul programului "Made in India", vine cu dotări midrange</b>Guvernul indian a colaborat cu mari producători de telefoane din China pentru a muta o parte din producţia celor mai populare handseturi la nivel local. Astfel se creează locuri de muncă, creşte popularitatea brandurilor chineze &icirc;n India şi...

Guvernul indian a colaborat cu mari producători de telefoane din China pentru a muta o parte din producţia celor mai populare handseturi la nivel local. Astfel se creează locuri de muncă, creşte popularitatea brandurilor chineze în India şi toată lumea are de câştigat. Pe lista de parteneri se afla firme ca Xiaomi, OnePlus sau Huawei, dar şi Gionee, care a inaugurat acest program cu modelul F103.

Gionee F103 este terminalul din imaginea de mai sus, care a fost lansat în această săptămână. El va costa în jur de 155 de dolari şi va sosi pe două nuanţe de alb şi negru. La bord se afla un ecran de 5 inch cu panou IPS şi rezoluţie 720p, dar şi 2 GB RAM şi un procesor quad core MediaTek MT6735. Terminalul integrează o baterie de 2400 mAh şi o cameră principală de 8 MP.

Gionee F103

În faţă se afla o cameră de 5 MP pentru selfie, iar ca OS avem Android Lollipop cu interfaţa Amigo 3.0 aplicată peste. Acest handset oferă suport pentru conectivitate 3G, 4G, WiFi, GPS, Bluetooth şi microUSB. Aşteptăm şi multe alte modele din cadrul programului "Made in India" şi suntem curioşi cum se va intersecta cu iniţiativa Android One.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×