CEO-ul Nokia, Rajeev Suri consideră că firma pe care o conduce e alternativa vestică a celor de la Huawei

Autor:  | Publicat în:  Nokia 594 ori
<b>CEO-ul Nokia, Rajeev Suri consideră că firma pe care o conduce e alternativa vestică a celor de la Huawei</b>CEO-ul Nokia, Rajeev Suri a ţinut o serie de discursuri şi interviuri legate de extinderea şi evoluţia companiei pe care o conduce, cu planuri de a deschide un laborator de cercetare a tehnologiei 5G şi Internet of Things &icirc;n India. &Icirc;n...

CEO-ul Nokia, Rajeev Suri a ţinut o serie de discursuri şi interviuri legate de extinderea şi evoluţia companiei pe care o conduce, cu planuri de a deschide un laborator de cercetare a tehnologiei 5G şi Internet of Things în India. În acelaşi timp, oficialul a descris Nokia drept "alternativă vestică a celor de la Huawei".

După achiziţionarea Alcatel-Lucent şi vânzarea lui HERE, compania finlandeză devine o forţă foarte importantă în industria reţelelor şi conectivităţii. Fuziunea dintre Nokia şi Alcatel-Lucent se va încheia de abia în prima jumătate a lui 2016, iar oficialii Nokia vor deţine poziţiile cheie în noua structură. Rajeev Suri s-a arătat deschis la inovaţie şi evoluţie, dar şi la diversificare în noi zone de produse.

El a menţionat printre altele siguranţa publică şi zona enterprise. Jucătorii cloud că Google sau Facebook au fost menţionaţi ca entităţi ce au nevoie de rivali. Suri a mai comparat portofoliul Nokia cu cel al Huawei sau Ericsson. Ideile oficialului le reflectă întocmai pe cele ale lui Michel Combes, fost CEO Alcatel-Lucent, care anul trecut ataca Cisco şi Ericsson, comparând portofoliul acelor companii cu cel propriu.

Va fi foarte interesant de văzut cine va câştiga cursa 5G cu atât de multe nume înscrise, inclusiv Ericsson, Huawei, Nokia Networks/Alcatel-Lucent şi jucătorii din Coreea de Sud.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×