HP Mesquite e o tabletă de 7 inch cu Android, vine la preț de 89 de dolari În SUA

1.204 ori
<b>HP Mesquite e o tabletă de 7 inch cu Android, vine la preț de 89 de dolari În SUA</b>Dacă vreți să vedeți oferte interesante cu privire la terminale mobile din SUA, aruncați o privire asupra lui HP Mesquite. Aceasta e o tabletă de 7 inch cu preț de 89 de dolari la Walmart. &nbsp; Avem de-a face cu o tabletă de buget care va fi un...

Dacă vreți să vedeți oferte interesante cu privire la terminale mobile din SUA, aruncați o privire asupra lui HP Mesquite. Aceasta e o tabletă de 7 inch cu preț de 89 de dolari la Walmart.

Avem de-a face cu o tabletă de buget care va fi un hit pe 29 noiembrie, cu ocazia lui Black Friday în SUA. HP Mesquite vine cu un procesor Intel Atom Medfield, un chip low cost care nu e la nivel de Bay Trail, dar se descurcă decent. HP Mesquite integrează 1 GB RAM DDR2, un display de 7 inch, cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli, WiFi, Bluetooth 2.1 și o cameră frontală VGA.

Avem și un port microUSB la dispoziție, iar procesorul e tactat la 1.6 GHz. HP Mesquite integrează 8 GB memorie internă, slot microSD, accelerometru și bateria sa oferă până la 5 ore de funcționare. Tableta ce costa sub 100 de dolari rulează Android 4.1 și ne dovedește că se poate obține calitate și la preț scăzut.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×