Gionee Marathon M4 este un nou telefon cu baterie de 5000 mAh şi suport LTE

Autor:  | Publicat în:  Gionee 883 ori
<b>Gionee Marathon M4 este un nou telefon cu baterie de 5000 mAh şi suport LTE</b>Brandul chinez Gionee a postat un teaser pentru noul său telefon cu baterie impresionantă, Marathon M4. El soseşte la relativ puţin timp după predecesorul său, modelul Marathon M3&nbsp;debut&acirc;nd anul trecut &icirc;n noiembrie. &nbsp; At&acirc;t...

Brandul chinez Gionee a postat un teaser pentru noul său telefon cu baterie impresionantă, Marathon M4. El soseşte la relativ puţin timp după predecesorul său, modelul Marathon M3 debutând anul trecut în noiembrie.

Atât Marathon M3, cât şi noul Marathon M4 au o baterie de 5000 mAh şi deja se vorbeşte şi despre un M5, cu baterie de 6000 mAh (sau mai bine zis două baterii). M4 creşte cantitatea de RAM faţă de predecesor, de la 1 GB la 1.5 GB şi aduce şi un display HD de 5 inch, o cameră principală de 8 MP şi frontală de 5 MP. Avem la bord şi suport pentru conectivitate 4G LTE şi o carcasă metalică cu muchii rotunjite.

Bateria de 5000 mAh ar trebui să asigure până la 65 de ore de convorbiri şi respectiv 463 de ore de funcţionare în standby. Terminalul dublează şi stocarea faţă de M3, oferind 16 GB, iar el ar putea debuta în această lună la un preţ cuprins între 200 şi 300 de dolari. E posibil să vedem M4 şi M5 şi integrate local, printr-un parteneriat între Allview şi Gionee.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×