Noi versiuni de culoare pentru LG G4 ajung în oferta QuickMobile

Autor:  | Publicat în:  LG 793 ori
<b>Noi versiuni de culoare pentru LG G4 ajung în oferta QuickMobile</b>La evenimentul de lansare pe plan local a lui LG G4 de acum două săptăm&acirc;ni, am avut ocazia să arunc o privire mai detaliat at&acirc;t asupra telefonului, c&acirc;t și asupra celor 6 variante afișate la fața locului. Printre acestea se...

La evenimentul de lansare pe plan local a lui LG G4 de acum două săptămâni, am avut ocazia să arunc o privire mai detaliat atât asupra telefonului, cât și asupra celor 6 variante afișate la fața locului. Printre acestea se numărau cele cu spate din piele (maro, negru, roșu), respectiv modelele cu spate din plastic (alb, gri, auriu).

Astăzi, în oferta QuickMobile poposesc de această dată noi versiuni de culoare pentru LG G4, telefon vândut la prețul de 2.799 lei. Noile modele aduc fie un capac spate din piele de culoare albastră, fie unul auriu fabricat tot din piele.

La fel ca și capacul din piele neagră, și cele două noi variante adoptă aceeași textură granuloasă. După cum știți, LG G4 aduce un display QHD de 5.5 inch, un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, 3 GB RAM, și o cameră foto principală de 16 megapixeli cu OIS, bliț LED și deschidere f/1.8.

Prețuri:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×