Telefon Lamborghini de la ZTE? Modelul TL99 este certificat de TENAA cu o cameră de 20 MP, ecran Quad HD

1.011 ori
<b>Telefon Lamborghini de la ZTE? Modelul TL99 este certificat de TENAA cu o cameră de 20 MP, ecran Quad HD</b>Pe site-ul celor de la TENAA am descoperit astăzi și un inedit smartphone de lux, modelul TL99 produs de către ZTE ce poartă emblema brandului auto Lamborghini. Produsul este unul cu dotări high-end și avem parte de o cameră foto principală de

Ceea ce pare a fi un telefon de lux de la ZTE tocmai a primit certificarea TENAA şi mai jos vedem terminalul cu numele de cod TL99. Pare să fie un fashion phone acoperit cu piele cu cusături elegante.

ZTE TL9

Fie mă înşeală privirea, fie acel logo din spate este cel Lamborghini şi mă refer la cel de sub camera şi scanner-ul de amprente. Un telefon Lambo nu am mai văzut până acum (în afară de modelele Tonino Lamborghini), dar parcă ASUS co-branduise nişte laptop-uri high end cu firma italiană. Revenind la ZTE TL99, terminalul are un procesor quad core de 2 GHz, un ecran de 5.5 inch cu rezoluţie Quad HD şi o ramă metalică solidă. E posibil sa vedem si metale pretioase aici.

Listarea TENAA indică şi prezenţa a 4 GB RAM la bord 64 GB stocare, o cameră de 20 MP în spate şi frontală de 8 MP. ZTE TL99 măsoară 9.3 mm în grosime, cântăreşte în jur de 200 de grame, deci va fi un device destul de masiv şi greu. Rulează Android 7.1.1 Nougat şi are o baterie de 3130 mAh. O privire mai ageră descoperă şi emblema Tonino Lamborghini jos în spate şi îmi amintesc că a mai existat un smartphone Android cu procesor Snapdragon 801 de la acest brand şi cu preţ de 6000 de dolari în 2015. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×