La aproximativ un an de la debutul oficial, prețul lui Sony Xperia X Performance scade cu mai bine de 1.000 lei

2.843 ori
<b>La aproximativ un an de la debutul oficial, prețul lui Sony Xperia X Performance scade cu mai bine de 1.000 lei</b>A trecut aproximativ un an de la debutul comercial al smartphone-ului Sony Xperia X Performance, telefon pe care l-am testat și noi la început de 2017. Dacă la debut prețul handset-ului trecea de pragul de 3.000 lei, iată că acum el poate fi achiziționat

Vara anului 2016 era marcată și de debutul smartphone-ului Sony Xperia X Performance, un flagship bine pus la punct pe care am pus și noi mâna la început de 2017. La acea vreme a debutului comercial, produsul era listat pe plan local la un preț de aproximativ 3.300 lei, sumă care astăzi a scăzut cu mai bine de 1.000 lei tocmai pe seama apariției de noi terminale flagship pe care Sony le-a adus pe piață.

Sony Xperia X Performance

În aceste zile cei de la QuickMobile afișează smartphone-ul de față pentru prețul de 2.053 lei și ținând cont de dotările sale, atunci oferta nu este deloc rea. Am apreciat acest telefon pentru faptul că este un handset compact, pentru ecranul luminos și performanța de top 10, dar și pentru camera excelentă la toate capitolele.

Sony Xperia X Performance

Stabilizarea SteadyShot intră și ea pe lista punctelor pozitive, la fel și acustica bună. Sony Xperia X Performance pune la dispoziția utilizatorului un display FHD de 5 inch, un procesor quad-core Snapdragon 820, 3 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 23 megapixeli. Informațiile complete le puteți afla din recenzia noastră, iar produsul poate fi cumpărat chiar de aici de pe QuickMobile.ro, retailer care oferă și alte reduceri interesante în acest weekend.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×