Gionee trimite invitații pentru evenimentul său de la MWC 2015; Va prezenta modelul high end Elife S7

817 ori
<b>Gionee trimite invitații pentru evenimentul său de la MWC 2015; Va prezenta modelul high end Elife S7</b>Se pare că Gionee este gata să lase în urma abordarea ce implică telefoane ultraslim și se axează mai degrabă pe specificații high end pentru noile sale modele. Compania chineză a început să trimită invitații pentru un eveniment de presă...

Se pare că Gionee este gata să lase în urma abordarea ce implică telefoane ultraslim și se axează mai degrabă pe specificații high end pentru noile sale modele. Compania chineză a început să trimită invitații pentru un eveniment de presă organizat pe 2 martie, în cadrul MWC 2015.

Invitația menționează noul model Elife S7, care are toate șansele să fie un telefon high end, dar nu unul cu grosime șocantă. Anul trecut Gionee ne-a surprins cu modele ca Elife S5.5 și Elife S5.1, ajungând chiar în Cartea Recordurilor cu produsele sale, prin talia lor incredibil de subțire. Un oficial al companiei a ținut totuși să precizeze că această cursă de a produce cel mai subțire smartphone a scăpat de sub control.

Astfel, Gionee a decis că o talie de viespe nu înseamnă neapărat și o experiență mai bună și acum se va axa pe performanță. Orice model nou Gionee ne interesează în mod deosebit, mai ales că terminale de genul, rebranduite ajung la noi sub formă de telefoane Allview. Din moment că Elife S7 promite a fi un model high end, mă aștept să avem o cameră de 13 MP sau chiar 20 MP la bord, 3 GB RAM, un procesor 64 bit MediaTek sau Snapdragon și o cameră frontală puternică.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×