Doar 720.000 de smartwatchuri Android Wear au fost livrate În a doua jumatate din 2014, conform Canalys

636 ori
<b>Doar 720.000 de smartwatchuri Android Wear au fost livrate În a doua jumatate din 2014, conform Canalys</b>Firma de studii de piață Canalys a dezvăluit în această săptămână ca Android Wear nu merge atât de bine pe cât spera Google. și asta pentru că au fost livrate doar 720.000 de terminale Android Wear&nbsp;în a doua jumatate a lui 2014. &nbsp;...

Firma de studii de piață Canalys a dezvăluit în această săptămână ca Android Wear nu merge atât de bine pe cât spera Google. și asta pentru că au fost livrate doar 720.000 de terminale Android Wear în a doua jumatate a lui 2014.

Motorola și al său Moto 360 ar sta cel mai bine dintre companiile partenere cu Google în această inițiativă. LG G Watch R ar fi fost mult mai popular decât primul smartwatch LG cu Android Wear, adică G Watch. Același studiu arată că și Samsung stă prost la acest capitol, în ciuda faptului că joacă la două capete, oferind mai multe smartwatchuri cu Tizen OS.

Dacă vreți o comparație rapidă și poate puțin exagerată, Apple a vândut cam la fel de multe telefoane pe zi în 2014 câte ceasuri au vândut toți producătorii asociați Android Wear în cele 6 luni mentionate . Problemele principale citate de analiști includ viața slabă a bateriei și lipsa de aplicații atractive. E drept că există zeci de mii de aplicații disponibile pentru smartwatch-urile Android, dar ele pălesc în comparație cu milioanele de aplicații de pe telefoanele Android.

Există și un segment cheie al publicului, care a evitat să cumpere un device Android Wear, așteptând Apple Watch în aprilie. Să fie Android Wear un eșec deja sau e prea devreme să ne pronunțăm?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×