Doar 720.000 de smartwatchuri Android Wear au fost livrate În a doua jumatate din 2014, conform Canalys

Autor:  | Publicat în:  Purtabile 546 ori
<b>Doar 720.000 de smartwatchuri Android Wear au fost livrate În a doua jumatate din 2014, conform Canalys</b>Firma de studii de piață Canalys a dezvăluit în această săptămână ca Android Wear nu merge atât de bine pe cât spera Google. și asta pentru că au fost livrate doar 720.000 de terminale Android Wear&nbsp;în a doua jumatate a lui 2014. &nbsp;...

Firma de studii de piață Canalys a dezvăluit în această săptămână ca Android Wear nu merge atât de bine pe cât spera Google. și asta pentru că au fost livrate doar 720.000 de terminale Android Wear în a doua jumatate a lui 2014.

Motorola și al său Moto 360 ar sta cel mai bine dintre companiile partenere cu Google în această inițiativă. LG G Watch R ar fi fost mult mai popular decât primul smartwatch LG cu Android Wear, adică G Watch. Același studiu arată că și Samsung stă prost la acest capitol, în ciuda faptului că joacă la două capete, oferind mai multe smartwatchuri cu Tizen OS.

Dacă vreți o comparație rapidă și poate puțin exagerată, Apple a vândut cam la fel de multe telefoane pe zi în 2014 câte ceasuri au vândut toți producătorii asociați Android Wear în cele 6 luni mentionate . Problemele principale citate de analiști includ viața slabă a bateriei și lipsa de aplicații atractive. E drept că există zeci de mii de aplicații disponibile pentru smartwatch-urile Android, dar ele pălesc în comparație cu milioanele de aplicații de pe telefoanele Android.

Există și un segment cheie al publicului, care a evitat să cumpere un device Android Wear, așteptând Apple Watch în aprilie. Să fie Android Wear un eșec deja sau e prea devreme să ne pronunțăm?

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×