Gionee W919 apare în fotografii reale; smartphone cu clapetă și 6 GB RAM

1.266 ori
<b>Gionee W919 apare în fotografii reale; smartphone cu clapetă și 6 GB RAM</b>În ciuda situației problematice în care se află unul dintre directorii companiei, Gionee își continuă activitatea în zona smartphone acolo unde pregătesc lansarea modelului Gionee W919. Este vorba despre un smartphone cu clapetă care

Undeva prin decembrie anul trecut aflam că cei de la Gionee pregătesc un rival pentru flagship-ul cu clapetă semnat Samsung și anume Galaxy W2018. Produsul similar dezvoltat de către chinezi se numește Gionee W919 și grație unui leak avem astăzi ocazia să îl vedem mai bine într-o serie de fotografii reale.

Gionee W919

Vedem că varianta propusă de către Gionee adoptă oarecum un stil mai ascuțit și privit din față parcă ne amintește de un telefon de lux marca Vertu. Va fi într-un fel un smartphone de lux prin prisma prețului piperat la care va ajunge pe piață și după cum era de așteptat pachetul hardware va fi pe măsură.

Gionee W919

Se pare că vom primi două display-uri de 4.2 inch cu rezoluție HD dintr-un motiv sau altul, un procesor octa-core de 2.5 GHz, 6 GB RAM și 128 GB de stocare flash. Mai aduce și cameră frontală de 5 megapixeli și în spate un senzor de 16 megapixeli. Bateria ar avea o capacitate de 3000 mAh și nu este exclusă prezența tehnologiei de încărcare wireless.

Ar trebui ca lansarea să aibă loc foarte curând și astfel să aflăm și restul detaliilor, dar și prețul de comercializare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×