Samsung W2018 apare într-o serie de fotografii reale; smartphone cu clapetă și procesor SD835

1.700 ori
<b>Samsung W2018 apare într-o serie de fotografii reale; smartphone cu clapetă și procesor SD835</b>Ultima veste despre smartphone-ul Samsung W2018 sosea prin luna iulie a acestui an și de atunci nu am mai auzit nimic despre acest terminal cu clapetă și dotări high-end. Între timp a debutat tot pe plan asiatic un alt model cu clapetă

Din iulie nu am mai aflat nimic despre flagship-ul Samsung W2018, terminal cu clapetă despre care se vehicula că ar sosi cu procesor Snapdragon 835 la bord. Luni bune au lipsit informațiile despre dispozitiv și lansarea lui Samsung SM-G9298 părea a ne dezvălui că acesta este terminalul cu clapetă pregătit de sud-coreeni pentru acest an. Ne-am înșelat, asta pentru că astăzi apar în scenă noi fotografii reale cu modelul W2018.

Samsung W2018

Vedem în imagini un smartphone cu clapetă generos ca dimensiuni, unul așteptat să sosească cu două display-uri Full HD de 4.2 inch, unul la interior și un altul la exterior pentru afișarea unor diferite informații. Panourile vor fi cel mai probabil unele Super AMOLED și pe lângă procesorul SD835 ar trebui să vedem 6 GB RAM aici.

Samsung W2018

Spațiul de stocare ar putea ajunge la 64 GB și în materie de fotografiere se așteaptă o cameră frontală de 5 megapixeli și un senzor principal de 12 megapixeli în spate. Bateria va fi o unitate de 2300 mAh și cel puțin varianta din fotografii pare a rula doar Android Marshmallow. Prețul va fi unul pe măsură și debutul se va întâmpla doar pe plan asiatic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×