Nubia NX595J apare în fotografii reale; nu este smartphone-ul edge-to-edge vehiculat

1.304 ori
<b>Nubia NX595J apare în fotografii reale; nu este smartphone-ul edge-to-edge vehiculat</b>În urmă cu ceva zile apăreau online și câteva randări pentru viitorul smartphone edge-to-edge pregătit de către brandul asiatic Nubia. Se prezenta un design arătos și descopeream și prezența unei camere duale la bord. Toate aceste așteptări dispar

Săptămâna trecută au apărut și primele detalii despre un viitor smartphone Nubia cu display 18:9 și panou edge-to-edge, terminal pe care l-am văzut chiar reprezentat într-o randare chiar arătoasă. Din păcate lucrurile nu stau chiar atât de bine în realitate, asta pentru că handset-ul va fi unul standard cu display 16:9, detaliu pe care îl putem remarca și din imaginile oferite de TENAA sau din fotografiile hands-on sosite astăzi.

zte nubia nx595j

Dacă spatele se prezintă chiar bine la nivel de design, nu același lucru se poate spune despre partea frontală unde butonul home este de-a dreptul hidos dacă mă întrebați pe mine. S-a renunțat la acel buton capacitiv circular pe care îl tot vedeam pe terminalele Nubia în favoarea unui buton fizic aparent care dintr-un motiv sau altul are inscripționat și acel element circular al cărui rost nu prea este de înțeles.

Nubia NX595J

Revenind la dotări, aflați că telefonul de față va sosi cu display FHD TFT de 5.2 inch, cu procesor octa-core de 2.0 GHz și cu 6 GB de RAM. Se mai oferă și 32 GB de stocare flash, o cameră duală în spate și la bord o baterie de 3100 mAh. Se pare că telefonul rulează sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat și aflăm că măsoară 7.95 mm în grosime și că greutatea sa este de 156 grame. La prima vedere telefonul nu este deloc impresionant, cel puțin nu ca design..

Nubia NX595J

Nubia NX595J

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×