Gizmo Project, o varianta viabila pentru Skype

1.178 ori
<b>Gizmo Project, o varianta viabila pentru Skype</b>Gizmo Project este o alternativa extrem de folositoare a celebrului Skype, iar acest serviciu VoIP bazat pe software are un plan tarifar similar cu cel oferit de Skype. Totusi noul serviciu ofera mai multe feature-uri decat rivalul sau. Cei care si-au...

Gizmo Project este o alternativa extrem de folositoare a celebrului Skype, iar acest serviciu VoIP bazat pe software are un plan tarifar similar cu cel oferit de Skype. Totusi noul serviciu ofera mai multe feature-uri decat rivalul sau.

Cei care si-au dorit o versiune mobila a lui Gizmo Project se pot declara acum multumiti, deoarece Gizmo for Mobile poate fi instalat acum pe handseturi. Prin intermediul sau creditele Gizmo sunt folosite pentru a efectua apeluri locale extrem de ieftine, dar si pentru convorbiri internationale la super preturi. De asemenea serviciul va va permite sa accesati toate optiunile de instant messaging.

Astfel veti putea chatui cu prietenii dumnevoastra de pe MSN, AIM, Yahoo!, iChat si chiar GoogleTalk. Gizmo for Mobile este deocamdata disponibil pentru terminalele BlackBerry, Treo, dar si pentru cele mai populare modele Nokia si Motorola. Iata inca un motiv convingator pentru care operatorii vor fi fortati intr-o buna zi sa reduca la minim tarifele, avand un concurent serios in serviciile VoIP. Pe masura ce acestea se ieftinesc si inmultesc, ne apropiem de un viitor al convorbirilor gratuite si al serviciilor sponzorizate doar prin reclame.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×