Glassdoor: Tim Cook - cel mai popular CEO În 2012

1.278 ori
<b>Glassdoor: Tim Cook - cel mai popular CEO În 2012</b>S-a făcut un studiu în SUA privind cel mai popular CEO, iar pe primul loc s-a clasat CEO-ul Apple - Tim Cook. Acesta are o misiune dificilă și anume aceea de a continua munca lui Steve Jobs. &nbsp; Topul se face prin intervievare anonimă a...

S-a făcut un studiu în SUA privind cel mai popular CEO, iar pe primul loc s-a clasat CEO-ul Apple - Tim Cook. Acesta are o misiune dificilă și anume aceea de a continua munca lui Steve Jobs.

Topul se face prin intervievare anonimă a angajaților companiei și se pune o singură întrebare: Sunt de acord cu modul în care este condusă compania de către CEO?

Se obține un fel de rating, iar clasamentul a scos în față pe:

1. Tim Cook - Apple - 97%;
2. Jim Turley - Ernst & Young s - 95%;
3. Paul Jacobs - Qualcomm - 95%;
4. Ken Chenault - American Express - 94%;
5. Larry Page - Google - 94%.

Glassdoor: Tim Cook - cel mai popular CEO În 2012

Tim Cook l-a depășit și pe Steve Jobs care ajunsese la 95%, iar Larry Page se află sub încrederea de care beneficia Eric Schimdt - 96%.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×