Gmail 5.0 disponibil acum oficial, vine cu Material Design și suport pentru Yahoo, Outlook și Exchange

1.377 ori
<b>Gmail 5.0 disponibil acum oficial, vine cu Material Design și suport pentru Yahoo, Outlook și Exchange</b>Vă informam cu câteva zile în urmă ce funcții noi aduce Gmail 5.0, atunci când aplicația sosise pe web neoficial, sub formă de APK. Ei bine, acum e disponibilă și oficial și printre noutățile cheie aici se număra suportul Yahoo, Outlook și...

informam cu câteva zile în urmă ce funcții noi aduce Gmail 5.0, atunci când aplicația sosise pe web neoficial, sub formă de APK. Ei bine, acum e disponibilă și oficial și printre noutățile cheie aici se număra suportul Yahoo, Outlook și Exchange. Puteti descarca aplicatia de aici.

în plus, aplicația a primit elemente de Material Design în UI și totul pare acum mai... plat. Culorile sunt mai luminoase, animațiile mai fluide și anumite secțiuni au fost mutate. Gmail 5.0 vine cu suport pentru provideri de email third party, inclusiv Yahoo sau Outlook. Cei care doresc să adauge suport Exchange în clientul lor Gmail, trebuie să descarce și APK-ulExchange Services. Apoi, dacă au instalat deja Gmail 5.0 trebuie să oprească aplicația cu force stop, pentru a recunoaște funcțiile Exchange.

Google Gmail 5.0

Evoluția lui Gmail oglindește noua direcție Google, cu noi limbaje de design aplicate și pe Chrome, Newsstand, Play Store și Wallet, pe măsură ce Android 5.0 va începe să ajungă pe tot mai multe device-uri. Cum vi se pare nouă aplicație Gmail și ce părere aveți despre noile animații și nuanțe de culoare?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×