Christian Bale renunță la rolul lui Steve Jobs În producția lui Danny Boyle

Autor:  | Publicat în:  Apple 763 ori
<b>Christian Bale renunță la rolul lui Steve Jobs În producția lui Danny Boyle</b>După ce de-a lungul a câteva săptămâni vă confirmam că Christian Bale îl va juca pe Steve Jobs în noua mega producție despre viața fostului CEO Apple, iată că actorul s-a retras. El este al doilea nume mare pierdut de regizorul Danny Boyle...

După ce de-a lungul a câteva săptămâni vă confirmam că Christian Bale îl va juca pe Steve Jobs în noua mega producție despre viața fostului CEO Apple, iată că actorul s-a retras. El este al doilea nume mare pierdut de regizorul Danny Boyle în acest proiect, după Leonardo DiCaprio.

Am avut deja un prim film despre Jobs anul trecut, în care Ashton Kutcher nu a făcut o treabă prea bună în rolul faimosului guru tech. Producția a fost semi comică, a avut buget restrâns și a prezentat doar anumite aspecte din viața cofondatorului Apple. Zilele trecute aflăm și că Seth Rogen s-ar fi alăturat noii pelicule, pentru a-l juca pe Steve Wozniak, cofondator Apple împreună cu Steve Jobs.

Filmul ar fi trebuit să înceapă producția în această iarnă, dar ar putea fi amânat dacă aceste dificultăți cu castingul continuă. E greu să găsești actori mai talentați decât DiCaprio sau Bale, dar trebuie si ca persoana aleasă să aducă puțin cu Jobs. Am văzut că multă lume îl favorizează pe Stanley Tucci să îl joace pe Jobs la bătrânețe, mai ales că el se și purta ca fostul CEO în filmul Transformers 4.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×