Gmail suporta acum si convorbiri telefonice (Video)

1.890 ori
<b>Gmail suporta acum si convorbiri telefonice (Video)</b>Gmail voice si video chat va permit acum sa ramaneti in contact cu cei dragi si familia, bazandu-va pur si simplu pe microfonul computerului si pe difuzoarele sale. Daca pana acum era nevoie ca ambii participanti la convorbire sa fie in fata unui PC si...

Gmail voice si video chat va permit acum sa ramaneti in contact cu cei dragi si familia, bazandu-va pur si simplu pe microfonul computerului si pe difuzoarele sale. Daca pana acum era nevoie ca ambii participanti la convorbire sa fie in fata unui PC si logati in contul Gmail, ei bine acum convorbirile se pot realiza si pe ruta Gmail - telefon.

Iata cum functioneaza acest serviciu:

Trebuie mentionat ca apelurile in SUA si Canada vor fi gratuite cel putin pana la finalul lui 2010, iar apelurile catre alte tari vor fi taxate cu tarife foarte scazute. Astfel, tarifele pentru Marea Britanie, Franta, Germania, China sau Japonia ajung chiar si la 0.02 dolari pe minut. Formarea unui numar functioneaza exact ca si in cazul unui telefon normal: dati click pe "Call phone" in partea superioara a listei de chat si formati numarul sau scrieti numele contactului pe care doriti sa il apelati.

Deocamdata aceasta functie este accesibila utilizatorilor Gmail din SUA, dar suntem siguri ca va ea fi lansata si la nivel global in curand.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×