Smartphone-ul Windows Phone 7 LG E900 gata de lansare prin Vodafone, acum intr-o imagine mai clara

1.582 ori
<b>Smartphone-ul Windows Phone 7 LG E900 gata de lansare prin Vodafone, acum intr-o imagine mai clara</b>Facusem cunostiinta cu smartphone-ul LG E900 cu o saptamana in urma, acesta fiind unul dintre multele modele Windows Phone 7 scapate pe Internet. De aceasta data, terminalul ne este prezentat intr-o imagine mai clara, pe care o puteti vedea mai jos....

Facusem cunostiinta cu smartphone-ul LG E900 cu o saptamana in urma, acesta fiind unul dintre multele modele Windows Phone 7 scapate pe Internet. De aceasta data, terminalul ne este prezentat intr-o imagine mai clara, pe care o puteti vedea mai jos.

Cei de la Microsoft Olanda au postat pe Twitter aceasta imagine si aflam ca LG E900 ar putea purta numele de LG Optimus 7. Imaginea ne prezinta si cateva meniuri noi in Windows Phone 7, inclusiv un mod Panorama Shot, functia media sharing si o sectiune Vodafone 360. De asemenea, cu aceasta ocazie am descoperit ca butoanele terminalului nu vor avea aceeasi amplasare ciudata ca si pe modelul C900, tastele avand acelasi nivel.

LG E900 pare a fi un smartphone foarte subtire si desi speculatiile afirma ca el va sosi in oferta operatorului Vodafone, nu putem garanta acest lucru bazandu-ne doar pe serviciul 360 suportat pe handset. Noile informatii despre E900/Optimus 7 se afla in detaliu si pe site-ul allaboutphones.nl .

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×