Goclever anunță lansarea smartwatchului Chronos Colour, care vine cu display de 1.6 inch, design elegant

Autor:  | Publicat în:  GOCLEVER 723 ori
<b>Goclever anunță lansarea smartwatchului Chronos Colour, care vine cu display de 1.6 inch, design elegant</b>Goclever a anunțat astăzi lansarea smartwatchului Chronos Colour, care vine cu display de 1.6 inch, cu rezoluție de 240 x 240 pixeli. Acest model oferă funcții precum redarea de emailuri, trimiterea de SMS-uri sau chiar inițierea de apeluri direct...

Goclever a anunțat astăzi lansarea smartwatchului Chronos Colour, care vine cu display de 1.6 inch, cu rezoluție de 240 x 240 pixeli. Acest model oferă funcții precum redarea de emailuri, trimiterea de SMS-uri sau chiar inițierea de apeluri direct de la încheietură.

Chronos Colour poate fi utilizat în tandem cu un smartphone Android și este un ceas inteligent, care oferă noi modalități de interacțiune. El permite navigarea în lista de melodii și controlul melodiilor redate, direct de la încheietură. El mai include și radio și poate controla de la distanță camera de pe telefonul mobil. Pe lângă aceste funcții, smartwatchul are și dotări legate de fitness, incorporând un accelerometru care permite masurarea activitatii utilizatorului.

Goclever Chronos Colour

Sunt măsurate distanța parcursă, numărul de pași efectuați, numărul de calorii arse și altele. Acest ceas poate primi notificări de la smartphone pe o rază de 10 metri, anunțând utilizatorul că a primit un nou email sau SMS de exemplu. Puteți iniția și apeluri și trimite SMS-uri folosind acest ceas în tandem cu telefonul mobil. Există și control vocal oferit aici, dar și calendar, calculator, ceas alarmă și aplicație meteo.

Goclever anunță lansarea smartwatchului Chronos Colour, care vine cu display de 1.6 inch, design elegant

Goclever Chronos Colour e rezistent la apă la o adâncime de până la 30 de metri și e compatibil cu telefoanele cu Android 4.4+. Aflați că el include o baterie de 350 mAh, care permite funcționarea handsetului timp de 5 zile. Prețul sau pornește de la 329 lei.

Goclever Chronos Colour

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×