GOCLEVER lansează INSIGNIA 500, smartphone cu ecran IPS și baterie extra de 4000 mAh la pachet

901 ori
<b>GOCLEVER lansează INSIGNIA 500, smartphone cu ecran IPS și baterie extra de 4000 mAh la pachet</b>GOCLEVER a anunțat astăzi lansarea lui INSIGNIA 500, un smartphone cu ecran IPS și cu o baterie cu capacitate crescută la pachet, pe lângă cea standard. Acest model este urmasul lui Insignia 5, un device destul de popular la momentul debutului său....

GOCLEVER a anunțat astăzi lansarea lui INSIGNIA 500, un smartphone cu ecran IPS și cu o baterie cu capacitate crescută la pachet, pe lângă cea standard. Acest model este urmasul lui Insignia 5, un device destul de popular la momentul debutului său.

Noul venit este un smartphone dual SIM, cu OS Android 4.2, ecran IPS de 5 inch cu rezoluție 720p și 2 modele de baterii: una subțire de 1750 mAh și una de 4000 mAh. Pachetul acestui device include pe lângă cele două baterii și un cablu USB, încărcător și o pereche de căști. Acest model dispune de o cameră principală de 8 MP cu blitz LED și o cameră frontală pentru selfie, cu rezoluție de 2 MP.

GOCLEVER lansează INSIGNIA 500, smartphone cu ecran IPS și baterie extra de 4000 mAh la pachet

Handsetul oferă o memorie internă de 4 GB, slot pentru carduri microSD de până la 32 GB, iar pe partea de conectivitate avem parte de WiFi, Bluetooth, radio FM și GPS. Fiecare dintre cele două baterii oferite de GOCLEVER implică și o carcasă posterioară specială, în funcție de dimensiunile bateriei. Varianta de 1750 mAh asigura până la 5 ore de convorbiri și 110 ore de standby. Printre specificatii regasim si un procesor quad core Cortex A7 de 1.3 GHz.

INSIGNIA 500 are un preț ce pornește de la 699 lei, cu TVA inclus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×