GOCLEVER lansează noi telefoane cu accesorii și opțiuni multicolore; Noul handset QUANTUM 500 costă 389 lei

Autor:  | Publicat în:  GOCLEVER 1.166 ori
<b>GOCLEVER lansează noi telefoane cu accesorii și opțiuni multicolore; Noul handset QUANTUM 500 costă 389 lei</b>GOCLEVER a anunțat astăzi lansarea unei noi serii de telefoane mobile, bazate pe conceptul cunoscut drept QUANTUM COLOUR. E vorba despre telefoane pline de culoare, cu accesorii multicolore ce vă permit să vă personalizați&nbsp;experiența de...

GOCLEVER a anunțat astăzi lansarea unei noi serii de telefoane mobile, bazate pe conceptul cunoscut drept QUANTUM COLOUR. E vorba despre telefoane pline de culoare, cu accesorii multicolore ce vă permit să vă personalizați experiența de utilizare.

Vârful de lance al noii game este GOCLEVER QUANTUM 400, care vine cu un ecran de 4 inch, cu panou IPS și rezoluție de 800 x 480 pixeli. La interior avem un procesor quad core Cortex A7 de 1.2 GHz, GPU Broadcom VideoCore IV, 512 MB RAM și 4 GB spațiu de stocare, pe care le extindem folosind carduri microSD.

Terminalul rulează Android 4.2, vine cu două sloturi SIM și dispune și de două camere: una frontală de 0.3 MP și una principală de 2 MP. GOCLEVER QUANTUM  dispune de GPS, radio FM, baterie de 1600 mAh și cântărește 112 grame. Telefonul vine cu carcase colorate înlocuibile incluse în pachet și accesorii precum folii, huse și altele în culori multiple, cu până la 48 de combinații cromatice.

Telefonul costă 389 lei, el urmând să fie disponibil în România din mai.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×