Royal Revolt 2 review (HTC One M8): de la un joc original la o clonă de Clash of Clans cu lucruri În plus (Video)

1.225 ori
<b>Royal Revolt 2 review (HTC One M8): de la un joc original la o clonă de Clash of Clans cu lucruri În plus (Video)</b>Primul Royal Revolt era amuzant și plăcut de jucat, mărturie stând gameplay-ul realizat pe Nokia Lumia 1320 recent. Al doilea Royal Revolt a schimbat total rețetă și a preluat câteva elemente de la Clash of Clans. Dacă asta e bine sau rău aflăm...

Primul Royal Revolt era amuzant și plăcut de jucat, mărturie stând gameplay-ul realizat pe Nokia Lumia 1320 recent. Al doilea Royal Revolt a schimbat total rețetă și a preluat câteva elemente de la Clash of Clans. Dacă asta e bine sau rău aflăm în rândurile de mai jos.

Royal Revolt 2 este testat pe HTC One M8, iar grafică arata excelent. Animațiile, personajele medievale drăguțe, totul e bine pus la punct aici. Din păcate acest joc este freemium și ca și Clash of Clans va mulge de la gamer cât mai mulți firfirei. în plus, Royal Revolt 2 are loc exclusiv online, deci nu aveți bătălii de tip campanie sau misiuni single player.

Royal Revolt 2

Hai să vă spun ce e în plus: pe lângă bătăliile 3D în care controlați un prinț și unitățile care îl ajută, aveți acum și un element de defensivă. Vă veți construi o poartă solidă la cetate, țepi, baricade și diferite turnuri de apărare cu săgeți, bombe sau apă. Cam asta veți avea și de înfruntat în sesiunile de acțiune tower offense.

Royal Revolt 2 review (HTC One M8): de la un joc original la o clonă de Clash of Clans cu lucruri În plus (Video)

Un atac costă bani și "pâine", o resursă de bază a armatei voastre, produsă de fermă. Tavernele produc bani, iar tot bani obțineți jefuind alți jucători că voi. Aveți un timp limită pentru fiecare luptă, iar dacă nu treceți măcar de 50% din cetate cucerită, pierdeți bătălia. De obicei vă alegeți mereu cu destui bani încât vistieria e plină.

Problema e că nu prea aveți gems, că în cazul lui Clash of Clans de altfel și aici intervin in app purchases, care strică jocul. Royal Revolt 2 rămâne distractiv de jucat, dar uneori vă veți enerva cu limitările sale și cu faptul că sunteți mereu atacați când sunteți offline. îi dăm o notă de 8.3 din 10 și îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.
​

HTC One M8, prețuri actualizate:

Royal Revolt 2 review:

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×