Golden Bumblebee, cel mai mic slider din lume?; Transformers intalneste Vertu

2.153 ori
<b>Golden Bumblebee, cel mai mic slider din lume?; Transformers intalneste Vertu</b>Ne este total imposibil sa gasim elemente comune ale seriei Transformers si ale brandului de telefoane de lux Vertu. Ei bine iata ca un oarecare producator asiatic de "telefoane imposibile" a gasit acest punct comun si a realizat urmatorul handset, pe...

Ne este total imposibil sa gasim elemente comune ale seriei Transformers si ale brandului de telefoane de lux Vertu. Ei bine iata ca un oarecare producator asiatic de "telefoane imposibile" a gasit acest punct comun si a realizat urmatorul handset, pe numele sau Bumblebee.

Modelul din imagine nu este doar tizul robotului galben din Transformers, ci si varianta "aurita" a unui oarecare telefon original, de aceea poarta numele de Bumblebee Golden. Evident, "aurul" este doar o vopsea care imita metalul pretios, iar problemele cu copyrightul abunda, de la logo-ul Transformers de pe spate, pana la brandingul S.T. Dupont, semn ca modelul imprumuta elemente de la Vertu.

Golden Bumblebee

Daca va intereseaza specificatiile, aflati ca telefonul vine cu suport quadband 2G, o camera de 2 megapixeli, difuzoare stereo, radio FM, port mini-USB, Bluetooth si o memorie interna de 8 GB. Pretul acestui hibrid ciudat este de 179.99 dolari, iar daca acesta este un Transformer, ii uram sa se transforme in ceva non-existent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×