Jocul Starcraft, disponibil acum pe smartphone-ul tau

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.702 ori
<b>Jocul Starcraft, disponibil acum pe smartphone-ul tau</b>Vesti geniale pentru gameri: acum puteti sa porniti o sesiune de Starcraft din mers, daca sunteti posesorul unui PPC destul de puternic. HTC-club.ro ne informeaza ca titlul a fost portat pe terminale mobile, iar versiunea sa alpha necesita un handset cu...

Vesti geniale pentru gameri: acum puteti sa porniti o sesiune de Starcraft din mers, daca sunteti posesorul unui PPC destul de puternic. HTC-club.ro ne informeaza ca titlul a fost portat pe terminale mobile, iar versiunea sa alpha necesita un handset cu ecran VGA sau WVGA cu rezolutie de 800 x 480 pixeli. Iata cum arata grafica jocului:

Starcraft nu este doar jocul anului 1998, ci si o adevarata manie in Asia, unde coreenii si japonezii il joaca si azi, organizand competitii specializate. Instructiunile pentru downloadul si instalarile necesare pe terminalul dumneavoastra sunt disponibile aici, iar daca sunteti curiosi, un utilizator al forumului HTC-Club.ro a testat deja jocul pe un HTC Touch Diamond.

Starcraft Mobile

Evident, el are inca unele buguri, dar merita tot efortul dumneavoastra, daca sunteti gameri inraiti. Nu va cramponati de mentiunea "introduceti un CD original cu Starcraft in CD drive", deoarece nu va fi nevoie de acest pas.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×