Google a ajuns la 550.000 de deviceuri Android activate zilnic

Autor:  | Publicat în:  Google 1.521 ori
<b>Google a ajuns la 550.000 de deviceuri Android activate zilnic</b>Compania americană și-a anunțat bilanțul pe trimestru al II-lea din 2011 și creșterile sunt spectaculoase dacă ne raportăm la anul trecut. Numărul de telefoane și tablete a ajuns la 135 milioane și dacă se va menține număr de activări...

Compania americană și-a anunțat bilanțul pe trimestru al II-lea din 2011 și creșterile sunt spectaculoase dacă ne raportăm la anul trecut. Numărul de telefoane și tablete a ajuns la 135 milioane și dacă se va menține număr de activări zilnice vor depăși milestone-ul de 200 milioane până la sfârșitul anului.

Numărul de aplicații disponibile în Android Market a ajuns la 250.000, iar numărul de descărcări s-a ridicat la 4.5 miliarde. Rezultă o rată de 44 - 45 aplicații downloadate din Market pentru fiecare device. O sumă care este excelentă raportat la concurență.

Trimestrul al II-lea din 2011 a fost excelent pentru Google și nu numai prin prisma sistemului său de operare mobil. Veniturile au crescut cu 32% față de perioada similară din 2010 ajungându-se la 9.03 miliarde dolari. Va fi interesant ce vor spune despre Google+ în săptămânile următoare. Se pare că de data aceasta au găsit o rețetă câștigătoare ajungând la peste 10 milioane de profile create. Mare parte sunt de sex masculin și trebuie să găsească o modalitate de a le face interesate și pe femei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×