Produse evoMAG.ro

Google a ajuns la 550.000 de deviceuri Android activate zilnic

Autor:  | Publicat în:  Google 1.470 ori
<b>Google a ajuns la 550.000 de deviceuri Android activate zilnic</b>Compania americană și-a anunțat bilanțul pe trimestru al II-lea din 2011 și creșterile sunt spectaculoase dacă ne raportăm la anul trecut. Numărul de telefoane și tablete a ajuns la 135 milioane și dacă se va menține număr de activări...

Compania americană și-a anunțat bilanțul pe trimestru al II-lea din 2011 și creșterile sunt spectaculoase dacă ne raportăm la anul trecut. Numărul de telefoane și tablete a ajuns la 135 milioane și dacă se va menține număr de activări zilnice vor depăși milestone-ul de 200 milioane până la sfârșitul anului.

Numărul de aplicații disponibile în Android Market a ajuns la 250.000, iar numărul de descărcări s-a ridicat la 4.5 miliarde. Rezultă o rată de 44 - 45 aplicații downloadate din Market pentru fiecare device. O sumă care este excelentă raportat la concurență.

Trimestrul al II-lea din 2011 a fost excelent pentru Google și nu numai prin prisma sistemului său de operare mobil. Veniturile au crescut cu 32% față de perioada similară din 2010 ajungându-se la 9.03 miliarde dolari. Va fi interesant ce vor spune despre Google+ în săptămânile următoare. Se pare că de data aceasta au găsit o rețetă câștigătoare ajungând la peste 10 milioane de profile create. Mare parte sunt de sex masculin și trebuie să găsească o modalitate de a le face interesate și pe femei.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×