Noi telefoane Android de la ZTE: Tureis și Libra, gata de lansare În Europa

2.531 ori
<b>Noi telefoane Android de la ZTE: Tureis și Libra, gata de lansare În Europa</b>în vreme ce ieri aflam că ZTE pregătește un telefon cu WP7 la bord și preț accesibil, astăzi descoperim și două noi modele Android ale aceleiași companii. Este vorba despre ZTE Tureis și ZTE Libra, ambele rulând Android 2.2. Froyo și urmând...

în vreme ce ieri aflam că ZTE pregătește un telefon cu WP7 la bord și preț accesibil, astăzi descoperim și două noi modele Android ale aceleiași companii. Este vorba despre ZTE Tureis și ZTE Libra, ambele rulând Android 2.2. Froyo și urmând să aibă prețuri scăzute.

Telefoanele vor debuta în Marea Britanie în curând, urmând apoi să ajungă și pe restul piețelor internaționale. Dacă numele ZTE nu vă sună familiar, aflați că această firmă a vândut deja milioane de handseturi Android și are intenția să își doboare recordurile. Revenind la terminalele noi, ZTE Libra vine cu un display touch HVGA de 3.5 inchi, suport HSDPA, WiFi, GPS, jack audio de 3.5 mm și o cameră de 3.2 megapixeli. Tot Libra folosește și 512 MB RAM și un procesor de 600 MHz.

ZTE Tureis este de asemenea un model cu ecran touch, cu diagonală de 2.6 inchi și rezoluție QVGA. în plus, telefonul încorporează și o tastatură QWERTY, suportă conectivitate HSDPA, WiFi, GPS și vine și cu o cameră de 3.2 megapixeli și procesor de 800 MHz. Iată și un clip video hands on cu noul telefon ZTE:

ZTE Tureis

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×