Google a colaborat cu Vodafone pentru un nou Google Maps

1.116 ori
<b>Google a colaborat cu Vodafone pentru un nou Google Maps</b>Se pare ca versiunea 1.05(4) a aplicatiei Google Maps este o varianta customizata care foloseste serviciile retelei Vodafone pentru a detecta pozitia utilizatorului. Evident este vorba despre Google Maps, in varianta mobila: &nbsp; Prin intermediul noii...

Se pare ca versiunea 1.05(4) a aplicatiei Google Maps este o varianta customizata care foloseste serviciile retelei Vodafone pentru a detecta pozitia utilizatorului. Evident este vorba despre Google Maps, in varianta mobila:

Prin intermediul noii versiuni veti putea cauta adrese sau primi indicatii pentru a ajunge cu usurinta la destinatia dorita. Feature-urile acestei variante de Google Maps par identice cu cele ale versiunilor anterioare si includ optiunea de a cauta puncte de interes, restaurante sau sediul unor firme. De asemenea utilizatorii au posibilitatea de a da zoom in prin intermediul satelitilor pentru a vedea mai indeaproape obiective turistice, de la Colloseum la Arcul de Triumf din Paris.

Puteti introduce numarul dumnevoastra de telefon mobil in fereastra disponibila aici si veti primi un link cu ajutorul caruia veti descarca noul Google Maps. De asemenea aplicatia poate fi descarcata prin intermediul serviciului Vodafone Live!. Sa fie oare acest parteneriat un semn ca operatorul se pregateste pentru sosirea lui iPhone in Europa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×