Google a găsit rezolvarea În ce privește Galaxy Nexus și vânzarea În SUA?

1.061 ori
<b>Google a găsit rezolvarea În ce privește Galaxy Nexus și vânzarea În SUA?</b>Știți prea bine că asistăm la o bătălie fără precedent în cazul patentelor legate de telefonia mobilă. Companiile care duc un adevărat război prin intermediul proceselor sunt Apple, Google, Nokia, Microsoft și lista s-ar extinde pe câteva...

Știți prea bine că asistăm la o bătălie fără precedent în cazul patentelor legate de telefonia mobilă. Companiile care duc un adevărat război prin intermediul proceselor sunt Apple, Google, Nokia, Microsoft și lista s-ar extinde pe câteva rânduri.

Apple a reușit să blocheze vânzarea lui Galaxy Nexus în SUA, am înțeles că s-a găsit un tertip de procedură prin care Google a fentat această blocare pe moment. Ei caută o soluție de soft. Un membrul al celebrului forum XDA a adus în față un update minor care ar fi în faza de test pe telefoanele Nexus. Nu are decât 945KB și ar îndepărta funcția de Local search din smartphone.

Căutarea se modifică și în loc să cauți pe telefon, vei căuta pe internet. Să vedem dacă vor aduce această soluție la nivel internațional sau doar în SUA.

Galaxy Nexus urmează să primească Android 4.1 Jelly Bean de săptămâna viitoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×