Bullet Asylum Review - joc techno pe un Nokia Lumia 900 (Video)

1.156 ori
<b>Bullet Asylum Review - joc techno pe un Nokia Lumia 900 (Video)</b>Din moment ce am avut un telefon Nokia Lumia 900 în teste, am decis să testăm și un joc pentru Windows Phone pe acest model. E vorba despre Bullet Asylum, disponibil doar pe Windows Phone și aparent un hit provenit din Xbox Live. Noi am testat...

Din moment ce am avut un telefon Nokia Lumia 900 în teste, am decis să testăm și un joc pentru Windows Phone pe acest model. E vorba despre Bullet Asylum, disponibil doar pe Windows Phone și aparent un hit provenit din Xbox Live. Noi am testat varianta trial a acestui joc și ce a ieșit vedeți mai jos.

Titlul reprezintă o combinație între Asteroids și Space Invaders, dacă mă întrebați pe mine. Conceptul e simplu: aveți două turete în partea inferioară a ecranului, iar prin touch aveți șansa de a ghida laserele și proiectilele către navele rivale care vin de sus. Odată cu sosirea valurilor de inamici primiți mai multe turete, iar după ce adunați multe puncte și învingeți și ultimul inamic, veți primi posibilitatea de a realiza upgrade-uri. Nimic deosebit până aici, nu-i așa?

Ei bine, ce e deosebit la acest joc este grafica, dar și muzica. O combinație între techno și trance se aude în fundal, iar grafica este una electrică, disco și colorată, dacă mă pot exprima așa. Jocul este excelent de jucat pe întuneric, datorită efectelor luminoase și e amuzantă la o petrecere în special. Un titlu de nota 7.5 prezentat de Mobilissimo.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×