Telefonul concept UMPC Windows Mobile, un design apropiat de zilele noastre

1.658 ori
<b>Telefonul concept UMPC Windows Mobile, un design apropiat de zilele noastre</b>De obicei telefoanele concept sunt handseturi ale viitorului, pe care le vom vedea peste 7 ani, cum este cazul lui Morph produs de Nokia. Ei bine, terminalul concept de mai jos este un design al viitorului apropiat, dupa cum afirma creatorul sau, Edward...

De obicei telefoanele concept sunt handseturi ale viitorului, pe care le vom vedea peste 7 ani, cum este cazul lui Morph produs de Nokia. Ei bine, terminalul concept de mai jos este un design al viitorului apropiat, dupa cum afirma creatorul sau, Edward Brown.

Handsetul ruleaza Windows Mobile si este un telefon/UMPC, evident concept. Terminalul este un ultra slim din polymer rezistent la zgarieturi, cu o carcasa de otel inoxidabil. Interfata sa este bazata pe interactiunea de tip touch, iar lista de feature-uri a acestui telefon concept include si un display OLED cu o rezolutie de calitate. Ma intreb totusi, ce procesor se afla in spatele acestui look placut privirii si cati MHz are acesta.

Nu stim daca vom vedea vreodata un astfel de handset, dar daca acesta va aparea, banuim ca va include o serie de feature-uri de top, in special la capitolul memorie interna, RAM si multimedia. Personal, as vedea OS-ul Google Android operand pe acest telefon, dar pana la a vedea brandul Google pe terminalul din imaginea de mai sus, mai avem de asteptat.

Sursa: Concept-phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×