Google aduce un nou update Android L Preview pentru Nexus 5 și Nexus 7 (2013)

922 ori
<b>Google aduce un nou update Android L Preview pentru Nexus 5 și Nexus 7 (2013)</b>Deși atunci când Android L Preview ajungea a fi disponibil pentru dezvoltatori, cât și pentru o serie de curioși, nu credeam că Google va mai oferi un update pentru acesta înainte de sosirea versiunii finale, iată că astăzi o nouă actualizare...

Deși atunci când Android L Preview ajungea a fi disponibil pentru dezvoltatori, cât și pentru o serie de curioși, nu credeam că Google va mai oferi un update pentru acesta înainte de sosirea versiunii finale, iată că astăzi o nouă actualizare este disponibilă pentru Nexus 5 și pentru tableta Nexus 7 (2013).

Cu toate că noua actualizare nu aduce mari schimbări, observăm faptul că aceasta este axată mai mult pe API-urile pentru platforma Google Fit ce va oferi informații despre starea de sănătate și despre activitățile sportive. De asemenea, odată cu lansarea acestui nou update pentru Android L Preview, Google a făcut disponibil și SDK-ul Google Fit pentru dezvoltatorii de aplicații.

Printre celelalte noutăți aduse de versiunea LPV81C al lui Android L Preview se numără rezolvarea unor buguri, cât și update-uri de performanță. Utilizatorii ce dețin un Nexus 5 sau un Nexus 7 (2013) pot descărca noul update Android L Preview chiar de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×