Google aduce un nou update Android L Preview pentru Nexus 5 și Nexus 7 (2013)

902 ori
<b>Google aduce un nou update Android L Preview pentru Nexus 5 și Nexus 7 (2013)</b>Deși atunci când Android L Preview ajungea a fi disponibil pentru dezvoltatori, cât și pentru o serie de curioși, nu credeam că Google va mai oferi un update pentru acesta înainte de sosirea versiunii finale, iată că astăzi o nouă actualizare...

Deși atunci când Android L Preview ajungea a fi disponibil pentru dezvoltatori, cât și pentru o serie de curioși, nu credeam că Google va mai oferi un update pentru acesta înainte de sosirea versiunii finale, iată că astăzi o nouă actualizare este disponibilă pentru Nexus 5 și pentru tableta Nexus 7 (2013).

Cu toate că noua actualizare nu aduce mari schimbări, observăm faptul că aceasta este axată mai mult pe API-urile pentru platforma Google Fit ce va oferi informații despre starea de sănătate și despre activitățile sportive. De asemenea, odată cu lansarea acestui nou update pentru Android L Preview, Google a făcut disponibil și SDK-ul Google Fit pentru dezvoltatorii de aplicații.

Printre celelalte noutăți aduse de versiunea LPV81C al lui Android L Preview se numără rezolvarea unor buguri, cât și update-uri de performanță. Utilizatorii ce dețin un Nexus 5 sau un Nexus 7 (2013) pot descărca noul update Android L Preview chiar de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×