Germanos se pregătește pentru o schimbare de look odată cu tranziția la TELEKOM România

Autor:  | Publicat în:  TELEKOM 1.457 ori
<b>Germanos se pregătește pentru o schimbare de look odată cu tranziția la TELEKOM România</b>începând din această toamnă nu doar identitatea Cosmote și Romtelecom se va schimba, ci și a magazinelor Germanos. Dacă până acum eram întâmpinați de numeroase nuanțe de verde, în curând Germanos va primi un nou look care cel mai probabil...

începând din această toamnă nu doar identitatea Cosmote și Romtelecom se va schimba, ci și a magazinelor Germanos. Dacă până acum eram întâmpinați de numeroase nuanțe de verde, în curând Germanos va primi un nou look care cel mai probabil va miza pe culoarea roșie/roz prezentă pretutindeni în magazinele T-Mobile.

După cum am aflat anterior, începând din luna septembrie, Cosmote va trece printr-un proces de rebranding ce va consta în utilizarea denumirii TELEKOM România, cât și a introducerii unor noi oferte pentru clienții pre-pay și abonați.

Nikolai Becker, CEO Romtelecom și Cosmote România, a declarat: „Suntem cu adevărat mândri să aducem în România spiritul familiei Deutsche Telekom. Până acum, am mizat pe forța și reputația numelor îndrăgite, precum Romtelecom, Cosmote și OTE și aceasta a fost fundația pentru evoluția noastră rapidă și sănătoasă. Sub amprenta Deutsche Telekom, unul dintre grupurile de top de telecomunicații integrate la nivel mondial, suntem și mai puternici. Am parcurs un traseu extraordinar până acum, iar acesta este începutul unei noi și palpitante ere”.

Aflăm că în acest moment, Germanos, parte a grupului Cosmote, numără cel mai mare lanț de magazine de telefonie din România, cu aproximativ 220 de unități în toată țara, primul magazin deschis fiind situat în centrul Bucureștiului, lansare ce a avut loc în 1996. Voi ce așteptări aveți odată cu tranziția la TELEKOM România?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×