Google Android 2.2 va include tethering USB, functia de hotspot WiFi

1.806 ori
<b>Google Android 2.2 va include tethering USB, functia de hotspot WiFi</b>Google se pregateste pentru evenimentul I/O de saptamana viitoare, in cadrul caruia va anunta OS-ul Android 2.2 (aka Froyo). Compania a amplasat deja sculptura unui iaurt inghetat (Froyo) in fata cladirii unde se dezvolta Android, indicand lansarea...

Google se pregateste pentru evenimentul I/O de saptamana viitoare, in cadrul caruia va anunta OS-ul Android 2.2 (aka Froyo). Compania a amplasat deja sculptura unui iaurt inghetat (Froyo) in fata cladirii unde se dezvolta Android, indicand lansarea iminenta a platformei. Ce aduce aceasta nou, aflam in randurile urmatoare.

Pe langa suportul full Flash si o crestere a vitezei sistemului de operare, aflam ca Froyo va suporta tethering USB, permitand utilizatorului sa isi imparta conexiunea date cu laptopul, ceea ce Apple si AT&T nu au realizat inca in SUA. In plus, terminalele Android 2.2 vor putea avea rolul de hotspoturi WiFi portabile, datorita noii platforme.

Ceea ce nu stim inca este daca operatorii de telefonie vor putea dezactiva aceste functii, sau sa impuna tarife speciale pentru ele, ceea ce ar reprezenta un punct in minus pentru noul Android. Tethering-ul, functia de hotspot mobile si Google Voice sunt deja 3 motive sa uitam de Apple iPhone, fie el si in varianta 4G.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×