Nokia Heartbeat, un smartphone concept axat pe sharing/editare multimedia

1.449 ori
<b>Nokia Heartbeat, un smartphone concept axat pe sharing/editare multimedia</b>Designerul Jakob Kumar a creat un design de smartphone Nokia foarte interesant, sub numele de Nokia Heartbeat. Acest handset permite utilizatorilor sai sa "spuna povesti" prin intermediul functiilor media avansate, inclusiv editare la cel mai profesionist...

Designerul Jakob Kumar a creat un design de smartphone Nokia foarte interesant, sub numele de Nokia Heartbeat. Acest handset permite utilizatorilor sai sa "spuna povesti" prin intermediul functiilor media avansate, inclusiv editare la cel mai profesionist nivel.

Forma terminalului este in stransa legatura cu interfata sa fluida, bazata pe captura media (text, audio, video). Nokia Heartbeat permite vizualizarea si editarea continuturilor pe handset si apoi publicarea lor online, plus ca acest concept vine cu functii de social networking si o interfata foarte interesanta. Numele Heartbeat nu a fost intamplator, interfata fiind inspirata de pulsul uman, detectorul de minciuni, egalizatorul muzical si alte indicatoare de acest gen.

Nokia Heartbreak

Nokia Heartbeat functioneaza in tandem cu un stylus, util pentru editarea continuturilor, iar telefonul incorporeaza si taste pentru volum si blocare. Handsetul se bazeaza pe un mecanism navigational circular pentru a trece de la un meniu la altul, in stilul camerelor digitale moderne. Veti beneficia si de un "composer", care permite utilizatorului sa creeze clipuri din imagini si capturi video si sa le adauge o coloana sonora.

Nokia Heartbreak

Va deveni vreodata acest concept realitate?

Nokia Heartbreak

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×