Google Android Phone lansat la finalul lui 2008 cu ajutorul HTC si Qualcomm?

Autor:  | Publicat în:  Google 1.159 ori
<b>Google Android Phone lansat la finalul lui 2008 cu ajutorul HTC si Qualcomm?</b>Qualcomm a confirmat recent ca lucreaza la o platforma rivala pentru iPhone, bazata pe OS-ul Google Android, asta in vreme ce HTC anunta ca va livra handseturi dotate cu acelasi sistem de operare in ultimul trimestru al acestui an. CEO-ul Qualcomm, Sanjay...

Qualcomm a confirmat recent ca lucreaza la o platforma rivala pentru iPhone, bazata pe OS-ul Google Android, asta in vreme ce HTC anunta ca va livra handseturi dotate cu acelasi sistem de operare in ultimul trimestru al acestui an.

CEO-ul Qualcomm, Sanjay Jha afirma recent ca este sigur ca un numar mare de telefoane Android vor folosi platforma Qualcomm. Exista si speculatii care afirma ca vom vedea primele handseturi Android inca din aceasta toamna, iar numele HTC isi face din nou aparitia, de vreme ce aceasta companie va fi prima care va pune in vanzare aceste smartphone-uri. Atat Google, cat si HTC sunt incantati de faptul ca data lansarii se apropie, in ciuda tuturor dificultatilor intampinate si a bugurilor ce au trebuit rezolvate.

Qualcomm este un membru al Aliantei Open Handset (OHA), care promoveaza platforma Android, iar printre planurile acestei companii se numara utilizarea noilor chipseturi Snapdragon, care folosesc procesoare de 1 GHz si ofera suport pentru camere de 8 megapixeli pe terminalele mobile. In plus, chipseturile ofera si suport pentru o camera video, dar nu le vom vedea si pe telefoanele Android. In cele din urma, aflam ca Google va face un anunt oficial in legatura cu platforma Android in cateva saptamani, mentionand noi membri ai OHA si detalii despre versiunea updatata a kitului software destinat developerilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×