Qualcomm efectueaza primul apel in reteaua HSPA+ (20 Mbps)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.006 ori
<b>Qualcomm efectueaza primul apel in reteaua HSPA+ (20 Mbps)</b>Qualcomm anunta cu cateva zile in urma ca a efectuat primul apel din lume folosind tehnologia High-Speed Packet Access Plus (HSPA+). Apelul a atins o rata de transfer a datelor de peste 20 Mbps pe un canal de 5 MHz. HSPA+ este o tehnologie care va permite...

Qualcomm anunta cu cateva zile in urma ca a efectuat primul apel din lume folosind tehnologia High-Speed Packet Access Plus (HSPA+). Apelul a atins o rata de transfer a datelor de peste 20 Mbps pe un canal de 5 MHz.

HSPA+ este o tehnologie care va permite operatorilor sa isi dubleze transferul de date, triplandu-si performanta serviciilor tip voce, fata de capacitatea actuala a retelelor. HSPA+ este cunoscut si sub numele de HSPA Evolved, fiind creat pentru a imbunatati experienta utilizatorului de conexiuni mobile broadband si pentru a "pune in miscare" o gama variata de servicii.

Tehnologia ofera niveluri medii si maxime mai crescute ale transferului de date, timpi mai buni de raspuns, o viata mai buna a bateriei terminalului utilizat si o latenta scazuta, fata de retelele existente deja. Alex Katouzian, vicepresedinte de management al produselor, din cadrul Qualcomm CDMA Technologies afirma recent ca noua tehnologie va oferi conexiuni mai rapide utilizatorilor si sansa de a furniza servicii mai variate operatorilor.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×