Google Android primeste interfata lui iPhone (Video)

2.154 ori
<b>Google Android primeste interfata lui iPhone (Video)</b>Italienii de pe blogul android.hdblog.it ne prezinta metoda ideala de a transforma interfata lui Android intr-una similara cu cea de pe iPhone, prin intermediul a 3 aplicatii simple. O scurta privire asupra interfatei, in clipul de mai jos: 3 programe vor...

Italienii de pe blogul android.hdblog.it ne prezinta metoda ideala de a transforma interfata lui Android intr-una similara cu cea de pe iPhone, prin intermediul a 3 aplicatii simple. O scurta privire asupra interfatei, in clipul de mai jos:

3 programe vor fi necesare pentru aceasta transformare: Lock 2.0, Ahome si ChompSMS. Lock 2.0 este un mic soft, care implementeaza pe Android celebrul mecanism de blocare a ecranului specific pentru Apple, in vreme ce Ahome permite transformarea interfatei lui Android in cea de pe iPhone. Puteti descarca de pe Android Market versiunea "lite" gratuita (Home Lite), dar perfect functionala si va trebui sa descarcati si skinul "iPhone Style", care va schimba lookul iconurilor, wallpaper-ului si widgeturilor.

In cele din urma, ChompSMS este un software care reproduce sistemul de administrare a mesajelor text de pe iPhone, cu tot cu tastatura virtuala si suport pentru accelerometru. Transformarea interfatei lui Android in cea de pe iPhone va presupune chiar si schimbarea culorilor alertelor LED. Pe cand si o tema iPhone in stil Android?

[Via: Blog.makezine.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×