Un operator turc foloseste o statie de amplificare pe baza de energie eoliana

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.721 ori
<b>Un operator turc foloseste o statie de amplificare pe baza de energie eoliana</b>Avea, un operator de telefonie mobila din Turcia a lansat recent o statie de amplificare a semnalului care foloseste exclusiv energie eoliana si solara. Acest model hibrid foloseste turbina companiei scotiene Proven Energy, care a colaborat cu nume mari...

Avea, un operator de telefonie mobila din Turcia a lansat recent o statie de amplificare a semnalului care foloseste exclusiv energie eoliana si solara.

Acest model hibrid foloseste turbina companiei scotiene Proven Energy, care a colaborat cu nume mari ale telefoniei mobile, gen Orange, Vodacom sau Motorola. Ideea este una excelenta, mai ales daca astfel de statii sunt amplasate in zone indepartate, unde alimentarea electrica lipseste sau ar implica niste costuri exagerate.

Avem de-a face cu o statie auto-sustenabila, care nu depinde de vreo centrala electrica, iar daca toti operatorii ar adopta un astfel de model hibrid de alimentare, poluarea ar scadea, iar energia electrica ar putea fi redirectionata si catre alte scopuri.

[Via: Intomobile.com]

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×