Google Android ruleaza acum pe Asus Eee PC

1.882 ori
<b>Google Android ruleaza acum pe Asus Eee PC</b>2009 va aduce pe piata o serie de noi telefoane dotate cu sistemul de operare Google Android, cea mai promitatoare platforma mobila din ultimii ani, dar cum ramane cu notebook-urile? Se pare ca si acestea vor beneficia de potentialul OS-ului realizat de...

2009 va aduce pe piata o serie de noi telefoane dotate cu sistemul de operare Google Android, cea mai promitatoare platforma mobila din ultimii ani, dar cum ramane cu notebook-urile? Se pare ca si acestea vor beneficia de potentialul OS-ului realizat de Google si OHA.

Netbook-urile folosesc de obicei Linux sau Windows XP, dar iata ca expertii de la VentureBeat au reusit sa ruleze Android pe un Eee PC, varianta 1000H, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus. OS-ul functioneaza fara prea multe probleme, cu functiile audio disponibile, capacitatea grafica maxima si Internet wireless suportat.

Il vom vedea pe Google Android si pe alte terminale similare in viitor sau va ramane sistemul de operare doar pe telefoanele mobile? Avem nevoie acum doar de un test al performantei si de o comparatie cu un Eee PC ce ruleaza Windows/Linux, pentru a afla daca merita sa optam pentru Android sau ba.

Sursa: Uberphones.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×