Google angajează un fost membru cheie al Amazon pentru a conduce secţiunea sa smartphone, cu accent pe gama Pixel

Autor:  | Publicat în:  Google 760 ori
<b>Google angajează un fost membru cheie al Amazon pentru a conduce secţiunea sa smartphone, cu accent pe gama Pixel</b>Această zi de 4 octombrie marchează pentru Google și renunțarea la brandul Nexus, smartphone-urile ce urmează a fi lansate în această seară adoptând denumirea Pixel în componența numelui. Aparent, echipa Pixel are nevoie de forțe proaspete, și de aceea

Azi e o zi mare pentru Google, lansându-se noua sa colecţie de produse hardware şi aparent e nevoie şi de forţe proaspete în această zonă. Marele G l-a cooptat pe David Foster de la Amazon, în funcţia de vicepreşedinte pe partea de "Product Engineering". Practic el va superviza noile terminale Pixel.

Google Pixel şi Google Pixel XL inaugurează aceasta gamă azi, ea urmând teoretic să o înlocuiască pe cea Nexus. David Foster vine de la Amazon, dar a trecut şi pe la Apple, unde a fost senior director între 1998 şi 2004, mutându-se apoi la producătorul de chitare Gibson timp de un an şi apoi la Microsoft. El ajungea la Amazon Lab126 în 2011, fiind şef al proiectului Kindle şi Kindle Fire.

S-a mai ocupat şi de popularul Amazon Echo şi Fire TV, deci are experienţă pentru a lucra şi cu Google Home şi Chromecast la o adică. David Foster se va afla în subordinea directă a lui Rick Osterloh, fost preşedinte Motorola şi şef al diviziei hardware la Google. Brandul Pixel a debutat de fapt cu hibridul Pixel C cu un an în urmă şi sunt sigur că va avea un viitor lung în faţă, după 6 ani de produse Nexus.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×