Samsung Galaxy J7 (2017) face trecerea la Android 9.0 Pie; Update-ul se distribuie acum și aduce OneUI la pachet

1.305 ori
<b>Samsung Galaxy J7 (2017) face trecerea la Android 9.0 Pie; Update-ul se distribuie acum și aduce OneUI la pachet</b>La mai bine de o lună distanță de la sosirea pe Galaxy J7 Pro, de astăzi actualizarea la Android 9.0 Pie își face apariția și pe smartphone-ul Galaxy J7 (2017). Suntem informați că update-ul a fost confirmat pentru început

La mai bine de o lună distanță de la sosirea pe Galaxy J7 Pro, de astăzi actualizarea la Android 9.0 Pie își face apariția și pe smartphone-ul Galaxy J7 (2017). Suntem informați că update-ul a fost confirmat pentru început în Spania și că pachetul software poartă numărul de versiune J730FXXU4CSF1, oferind alături și interfața One UI 1.1. 

Aflați că sunt incluse aici și patch-urile de securitate ce datează din luna mai, noutăți precum Night Mode, gesturi de navigare, dar și soluția Digital Wellbeing prin care se pot seta limite pentru utilizarea aplicațiilor de pe telefon și consulta detalii despre cât de des vă deblocați telefonul sau cât timp petreceți pe Facebook de exemplu.

Samsung Galaxy J7 (2017) este un telefon cu ecran Super AMOLED FHD de 5.5 inch, procesor Exynos 7870, 3 GB RAM + 16 GB stocare și cameră foto principală de 13 mpx (f/1.7). Are și cameră selfie de 13 mpx și baterie de 3600 mAh. În momentul de față doar pe eMAG mai apare listat la vânzare, comercializat de partnerii retailerului în platforma Marketplace. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×